Tarieven

In tegenstelling tot veel andere advocaten en mediators brengt Geluk advocatuur en mediation géén afzonderlijke kantoorkosten in rekening. U wordt bij mij achteraf niet onaangenaam verrast met verhogingen door btw of extra kantoorkosten. De enige kosten die afzonderlijk worden gefactureerd zijn verschotten zoals griffierecht, uittrekselkosten of deurwaarderskosten. U kunt op voorhand een opgave krijgen van deze kosten.

Geluk advocatuur en mediation biedt gespecialiseerde rechtshulp en bemiddeling tegen een betaalbaar tarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 220,-. Dit bedrag is inclusief btw (het bedrag is circa € 181,- exclusief btw).

Ook in mediationzaken bedraagt het uurtarief € 220,- incl. BTW. In dat geval betaalt u dus samen één tarief, ofwel € 110,- per persoon per uur.

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft die de kosten van uw advocaat of mediator vergoedt, kunt u ook bij mijn kantoor terecht. Ik werk ook in opdracht van diverse rechtsbijstandsverzekeraars.

In sommige zaken kan aanspraak worden gemaakt op gefinancierde rechtshulp. Bij Geluk advocatuur en mediation wordt per zaak bekeken of de zaak op basis van een toevoeging in behandeling kan worden genomen.

Geluk advocatuur en mediation beschikt niet over een Stichting derdengelden. Op alle aanvaarde opdrachten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

 spreekkamer

Heeft u een vraag?