Reacties van cliënten

Onze reviewscore


Zelf een reactie plaatsen


mediation
18-03-2024

Eefje is een lieve en warme vrouw. Maar ook helder en duidelijk in wat en wanneer iets moet gebeuren. En dat is fijn. Ze kijkt echt naar de belangen van beide partijen en denkt mee in oplossingen als iets even anders loopt. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Eefje in een situatie die alles behalve fijn is. Dankzij haar zijn we er op een snelle manier doorheen gekomen.


mediation
21-02-2024

In het mediationtraject hebben we Eefje van Nuenen ervaren als een betrokken mediator. Ze luisterde goed naar onze verhalen gaf ruimte aan de emoties, dacht mee en adviseerde goed. Ook voor onze dochter had ze goede adviezen. De begeleiding was prettig, laagdrempelig en verliep in een goede sfeer. Wanneer mensen in een scheidingssituatie terechtkomen kunnen wij Eefje aanraden als mediator en later als scheidingsadvocaat. Ze is de juiste persoon om dergelijk moeilijk traject te begeleiden.


mediation
12-02-2024

Door Geluk mediation is de echtscheiding echt veel beter verlopen dan ik vooraf had verwacht. Ze heeft ons tijdens dit emotionele proces goed begeleid en ik weet zeker dat door deze goede begeleiding mijn ex en ik nu nog steeds in goed contact met elkaar zijn. Ik voelde me echt gehoord en voelde dat Eefje voor ons beide evenveel tijd en ruimte en aandacht had. Ik ben dankbaar dat zij ons heeft mogen begeleiden in dit proces, en raad haar zeker aan bij anderen.


mediation
04-02-2024

Ik wil graag mijn ervaring delen over Eefje, onze mediator. Ik ben zeer tevreden met haar diensten. Eefje heeft ons op een persoonlijke en empathische manier geholpen. Ze gaf ons de ruimte om onze standpunten te delen en zorgde ervoor dat we ons gehoord voelden. Wat ik vooral waardeer, is haar meedenkend vermogen en haar onpartijdigheid. Ze nam de tijd om naar beide partijen te luisteren en zorgde ervoor dat we tot een eerlijke en bevredigende oplossing kwamen. Bovendien was het erg fijn dat zij ruim de tijd nam om in gesprek te gaan met ons kind. Dit zorgde er voor dat die ook een goed gevoel had in de besluiten en gaf hem enige controle over wat er allemaal stond te gebeuren. Eefje heeft hierdoor ook een vertrouwensband opgebouwd met ons kind waardoor die ook bij haar terecht kon als hij vragen had, erg prettig. Kortom, Eefje is een uitstekende mediator die ik ten zeerste aanbeveel.


advocatuur
15-01-2024

Na een mislukt huwelijk zijn we eerst in mediation gegaan bij een goed aangeschreven mediator in de kempen. Na enkele mediationgesprekken is er door mijn ex- vrouw de stekker uitgetrokken waardoor ik een eigen advocaat in de arm moest nemen. Op advies van een vriendin heb ik toen contact opgenomen met Eefje van Geluk advocatuur. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ze is erg betrokken, heeft mensenkennis, is goed bereikbaar, zet graag een stapje verder dan wat je verwacht en met haar zijn we alsnog snel tot een akkoord en een passend convenant gekomen. Ze denkt niet aan haar eigen gewin maar is er echt voor haar client(en). Wat was ik verrast toen ik, nadat ik met mijn huidige partner ging samenwonen, een kaartje van Eefje ontving met de gelukswensen in het nieuwe huis.


advocatuur
14-12-2023

Eefje heeft mij ontzettend goed begeleid gedurende mijn twee echtscheidingsprocessen. Ze is een zeer ervaren, deskundige advocaat maar ook heel empathisch. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak, en dat vond ik persoonlijk erg fijn. Een echtscheiding is een ingrijpend gebeurtenis en dan wil je je verhaal kwijt wil. En dat kan bij Eefje zeker. De samenwerking verliep dan ook heel prettig. De communicatie onderling maar ook de verweerschriften die ze opstelde, in welke ik mij volledig kon vinden. Ze kan de feiten haarscherp en onderbouwd weergeven maar ook de gevoelens van de cliënt goed verwoorden. Hierdoor voelde ik mij erg gesteund. Tijdens het proces in de rechtbank was Eefje heel goed voorbereid, scherp, analytisch en was tevens geruststellend naar mij toe. Dat heb ik zeer gewaardeerd. Al met al ben ik zeer tevreden over Eefje. Ik kan haar echt aanbevelen, ze is een topadvocaat!


mediation
21-11-2023

Eefje heeft ons erg goed geholpen tijdens onze scheiding, we gaan op deze manier goed uit elkaar en voor de kinderen is het goed geregeld.


mediation
22-10-2023

Wij gunnen iedereen die een mediator (of advocaat) nodig heeft, Eefje! Ze luistert heel goed naar wensen en behoeften en kan die vertalen naar zaken die goed geregeld moeten worden. Ze is daarbij heel punctueel en professioneel. Wij hebben ons altijd heel prettig gevoeld bij Eefje en kijken enorm goed terug op ons traject van mediation. Samen met Eefje hebben wij alles goed kunnen regelen en zowel zakelijk als gevoelsmatig alles goed door kunnen spreken. We voelden ons veilig en vertrouwd bij Eefje. Veel dank Eefje!


mediation
22-09-2023

Eefje heeft ons in ons scheidings traject ontzettend goed geholpen. In alles waar we hulp bij nodig hadden heeft ze ons geadviseerd en ondersteund. Het is altijd een lastig proces waar je door heen gaat en Eefje neemt daar echt alle tijd en begrip voor. Mijn ervaring is echt heel erg fijn geweest en zou ook iedereen Eefje aanbevelen.


advocatuur
28-02-2023

Ik heb ondersteuning gehad bij mijn moeizame scheiding. Bij Geluk advocatuur en mediation kon ik terecht met mijn verhaal en mijn gevoel. Vanuit daar zijn we samen op zoek gegaan naar een open, eerlijk en redelijke aanpak. Ben je op zoek naar iemand die je ondersteunt maar gaat voor wat goed en redelijk is ben je hier aan het juiste adres. Hele goede ervaring met de advocaat en mocht ik het nog een keer nodig hebben dan zal ik zeker weer contact opnemen.

Heeft u een vraag?